Home Locuri pescuit Chiroiu 4

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoChiroiu 4

  • Adaugat de: personcin-cin
  • scheduleacum 13 ani
  • comment148 review-uri
  • visibility204138 vizite
  • thumb_up 20 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Dragoiesti, jud. Ialomita
Mai este cunoscuta si sub denumirea GREEN LAKE.

Se merge pe drumul spre Urziceni (prin Colentina) si la iesirea din comuna Movilita se face la dreapta (este singurul drum asfaltat si cu plopi pe margine), se merge in aceasta ordine comuna Rosiori, apoi Dragoiesti, iar in Comuna Dragoiesti dupa biserica se face imediat la dreapta. Se merge pana in capatul drumului si se face la dreapta din nou apoi dupa circa 200m se face stanga. Se merge pe camp pana se face primul drum la stanga care da direct in balta. Ca punct reper veti vedea bariera la intrarea pe balta si in dreapta Motelul baltii. Specii: balta este suprapopulata cu crap (avand greutati intre 3 si peste 20kg), stiuca si caras. Momeli: Pestele raspunde la urmatoarele momeli: boilis, porumb (obligatoriu fiert).


Contact: - Dan Alecu


Taxa pescuit la rapitor: pescuit la rapitor: 50 ron / 12 ore.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
80lei/12h/10kg; 50lei/12h&24h/C&R

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Frecventa capturi:

Specia Frecventa medie capturi (kg/partida/specie)
Crap
10.25
Caras
5.06
Stiuca
3.00
Salau
1.50
Somn
0.00
Platica
0.00
Novac
0.00
Somn african
0.00
Alte specii
0.00
*) Statistici realizate in baza a 28 recenzii publicate de pescari incepand cu 01.01.2011.

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 148 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]