Home Locuri pescuit Caraburum

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoCaraburum

  • Adaugat de: personnegeo
  • scheduleacum 17 ani
  • comment0 review-uri
  • visibility11970 vizite
  • thumb_up 4 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Mihai- Viteazu, jud. Tulcea
Se afla exact la hotarul dintre jud. Constanta si Tulcea, directia Constantacta-Tulcea, la iesirea din comuna Mihai Viteazu, in dreptul semnului de delimitare de jud. se face un drum la dreapta pe pamant, aproximativ 6km pana la balta, unde se gaseste si o cabana cu restaurant. Intrarea se face pe la statia de apa, care este o cladire destul de mare. Atentie nu mergeti fara barca, pentru ca nu prea sunt lacuri de pescuit decat la statia de apa. Specii: eu am cunoscut aceasta balta in iarna aceasta si nu am vazut decat stiuca, biban, rosioara si burta verde, cu care se si hraneste stiuca. Momeli: vietate si naluci de toate felurile.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer playlist_add Adauga review
Puteti fi primul care posteaza un comentariu despre acest loc de pescuit!

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]