Home Locuri pescuit Calareti 2

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoCalareti 2

  • Adaugat de: personsandulescu
  • scheduleacum 15 ani
  • comment45 review-uri
  • visibility78386 vizite
  • thumb_up 2 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Calareti, jud. Calarasi
Gara Sarulesti, soseaua Bucuresti-Lehliu. Specii: caras foarte mult, crap mai rar. Momeli: rama, vierme, pufuleti. Pe timp de ploaie accesul pe balta nu este dificil datorita drumului de pietris care leaga balta de soseaua Bucuresti-Lehliu. Nu sunt conditionate numarul de scule si cantitatea de peste capturat. Personalul care are grija de balta si patronii sunt persoane cumsecade, sociabili si prietenosi. Aceasta balta este a doua de la sosea.

Urmatoarea descriere este postata de Dinu Aurelia:

Pe soseaua Bucuresti-Lehliu, aproape de intrarea in satul Calareti, imediat dupa pod, pe partea dreapta se afla drumul de acces spre balta. Specii: crap, caras, rosioara. Momeli: boaba de porumb, patratica, viermusi, rame. Administratia baltii: 021/ 3154929, 021/ 3100452. Alte informatii utile: balta a fost populata cu 2 tone de ciortan si cteno intre 0,5 si 2 kg in luna octombrie 2004.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 45 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]