Home Locuri pescuit Cacacioasa

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoCacacioasa

  • Adaugat de: personelefant
  • scheduleacum 20 ani
  • comment1 review-uri
  • visibility19859 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Rm.Valcea, jud. Valcea
Balata din apropiera mun.Rm.Valcea, numita de pescari si "Cacacioasa", este foarte bogata in pesti. Situata langa gradina zoologica, la doar catva metri de soseaua de centura a orasului, aceasta balta este vizitata mai tot timpul anului de numerosi pescari. In afara de pescrii autohtoni, cei mai multi vin din judetul Arges. Aici putem intalni crap romanesc, fitofag, salau, biban, caras, babusca, rosioara, oblete, si maruntis. Zona dispune de 2 locuri de cazare la casute shi vile din lemn,precum shi de locuri de campare. Se poate pescui tot timpul anului, inclusiv iarna la copca. Balta este administrata de AJVPS Valcea.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 1 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]