Home Locuri pescuit Buzoieni

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBuzoieni

  • Adaugat de: personforum
  • scheduleacum 18 ani
  • comment8 review-uri
  • visibility19835 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Lehliu-gara, jud. Calarasi
Pe autostrada soarelui, la km 63 se urca pe pod, se ajunge in localitatea Lehliu Gara iar la bariera se face stanga pararel cu calea ferata spre localitatea Buzoieni. La iesire din localitatea Buzoieni se face pe ultima strada la stanga, se trece primul dig primul bazin cu salcii fiind (Buzoieni 1) urmatorul bazin BUZOIENI 2 !

-------------

De cum treci bariera la Lehliu Gara, mergi inante spre drumul spre Valea Argovei si la borna cu kilometrul 6 faci dreapta si dai in balta; drumul foarte bun si pe ploaie, se prinde super caras mic unul dupa altul si la boaba de porumb iei ciortan la 1-1,5 kg. Specii: caras la greu dar mic, crap si cteno. Momeli: viemusi si boaba de porumb.

-------------

Puteti ajunge pe A2, pana apare indicatorul de Lehliu sau pe drumul vechi spre litoral, din Lehliu langa banca se face stanga iar la cativa km (prima localitate) este Buzoieni. Undeva pana in centrul satului se face stanga iar piatra cubica si la 3-4 sute metri se vede balta. Specii: caras cat degetul si cam atat (lumea afirma ca contine exemplare de colectie). Momeli: tot ce exista pe piata.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
100lei/12h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Puteti fi primul care posteaza imagini despre aceast loc de pescuit.


question_answer Balta a inregistrat 8 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]