Home Locuri pescuit Bocsig

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBocsig

  • Adaugat de: personanne.marie
  • scheduleacum 10 ani
  • comment2 review-uri
  • visibility12150 vizite
  • thumb_up 1 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Bocsig, jud. Arad
Baltile (3) se afla pe marginea drumului Deva-Arad la iesirea din loc. Bocsig catre Ineu, aprox la 5 Km de Ineu. Accesul se face din DN pe partea dreapta; este vizibila. Specii: La Balta mijlocie sunt: Crap romanesc si oglinda (max 2 kg-dimensiunea), caras si somn african, iar in balta cea mare sunt si crapi pana la 8-10 kg. Momeli: viermi, rama negre si rosii, mamaliga etc.; la boilesuri si porumb nu prea am vazut sa se prinde deoarece apa este tulbure in permanenta. Alte informatii utile: se poate pescui si noaptea, daca stati si o noapte se plateste 60lei. Ex: vineri-zi+ noapte+ sambata-zi= 60 lei. Cantitatea max. care se poate lua - 2 pesti (crap) de "caciula" pe zi.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
30lei zi/30 lei noapte

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 2 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori sau informatii neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Federația Română de Pescuit Sportiv organizează în cadrul calendarului sportiv oficial pentru anul 2019, Campionatul Național de Pescuit Sportiv la crap, în perioada 19 – 22 septembrie 2019, pe pista de pescuit sportiv Doripesco, din jud. Brașov. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]