Home Locuri pescuit Beresti-Sascut

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBeresti-Sascut

  • Adaugat de: persond.andrei
  • scheduleacum 17 ani
  • comment2 review-uri
  • visibility17675 vizite
  • thumb_up 4 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Sascut, jud. Bacau
Lac de acumulare pe cursul raului siret. In localitate Sascut aflata la 46 km de Bacau pe E85 directia Bacau-Bucuresti este indicator stinga-Beresti. Se merge pe acel drum-asfaltat- se trece de sat (Beresti) si dupa 3-4km se ajunge pe lac. Specii: crap foarte mare(10-28kg), somn, platica(2-3kg), salau, avat. Momeli: crapul este obisnuit de catre localnici sa manance la srot de floarea soarelui dar merge foarte bine la porumb sau boiles dupa o nadire regulata (canepa prajita putin si sparta, porumb, boilesuri, indulcitori); somnul mananca bine la rama neagra, coropisnita, peste (caras)viu. Taxa: Permis AJVPS Bacau. Alte informatii utile: pentru crap primii 150 metri pe placi in partea dreapta a portilor si dupa 200m in partea stanga a portilor pe distanta de 1,5km. Pentru somn in zona portilor in special in stanga.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 2 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]