Home Locuri pescuit Belin

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBelin

  • Adaugat de: persongaspist
  • scheduleacum 17 ani
  • comment31 review-uri
  • visibility40388 vizite
  • thumb_up 7 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Belin, jud. Brasov
Usor de accesat de la Brasov, din Sf. Gheorghe si Baraolt. Cadru pitoresc, organizare perfecta, curat si placut. Se pescuieste si noaptea. Regula de baza: trei bete la fund, unul la pluta. Crapul trage mai mult noaptea si in zori. Daca prinzi o zi fara vint, carasi frumosi te delecteaza toata ziua, dar mai ales in orele diminetii si la asfintit. Poti petrece un placut week-end la ambele balti, chiar si cu familia. Merita sa incerci. Taxa de parcare: 10 lei.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
50 lei /12 h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 31 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori sau informatii neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]