Home Locuri pescuit Basca Mare

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBasca Mare

  • Adaugat de: personmup
  • scheduleacum 11 ani
  • comment1 review-uri
  • visibility6125 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Ciresu, jud. Buzau
DN 10 Buzau - Brasov , inainte de a urca la barajul Siriu se face dreapta pe langa pensiune si se merge 30 km pe drum forestier. Drumul foarte bun, privelisti deosebite. Drumul duce spre judetul Covasna - la Comandau.
La intalnirea cu apa se trece peste pod si se face stanga. Se mai merge cam 6 km , urcati panta si daca va uitati in jos o sa vedeti lacul de la Ciresu. Pe apa care curge la vale se poate pescui la musca.. Specii: clean, pastrav, lipan, lataus. Momeli: musca artificiala, rame. Administratia baltii: nu exista. Alte informatii utile: luati-va la voi atat scule pt fly fishing cat si pt caras.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
Permis ANPA

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

  • zoom_in
    Pescuit
Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 1 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori sau informatii neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]