Home Locuri pescuit Barajul Paltinul

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBarajul Paltinul

  • Adaugat de: personfirca
  • scheduleacum 18 ani
  • comment16 review-uri
  • visibility61307 vizite
  • thumb_up 2 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Valea Doftanei, jud. Prahova
Lac de acumulare, foarte adanc, cu un ridicat risc de agatare pe fund. Din DN 1 se traverseaza orasul Cimpina pe directia Valea Doftanei, se circula pe soseaua care merge pe langa raul Doftana pana la baraj dupa acesta este lacul care este splendid si cu foarte multe locuri de campare, zona de trecere de la deal la munte. Am inteles ca in lac sunt multe specii de pesti adica: PASTRAV, SALAU, CRAP, BIBAN dar sunt si raci care pe mine m-au exasperat, la stationar nu poti tine momeala mai mult de 5 minute ca racii iau tot. Ca momeli eu am folosit rama rosie si am prins numai biban destul de maricel, am incercat si la lingurita mica dar nu am avut noroc. Am observat cativa cunoscatori ai locurilor cu sacosile plinute [dadeau la lingurita]. Pentru concediu consider ca lacul este o buna delectare si timp de o saptamana am avut tot timpul peste la masa. Fir intins. Specii: pastrav, salau, crap biban. Alte informatii utile: exista si un mijloc de transport, un autobuz, care trece pe langa lac spre com. Valea Doftanei.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
30lei/12h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 16 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]