Home Locuri pescuit Baraj Puscasi

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBaraj Puscasi

  • Adaugat de: personcaracuda
  • scheduleacum 19 ani
  • comment1 review-uri
  • visibility30827 vizite
  • thumb_up 3 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Laza, jud. Vaslui
Pe F2 drumul de la Vaslui-Bacau (10km de VASLUI) la intrare in com. Laza, acces (langa sosea).

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
100lei/zi

label_outline
Momeli recomandate:
Momeli: rame, viermusi, mamaliga... s.a.

label_outline
Specii existente:
Specii: caras, crap, biban, fitofag etc..

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Regulament pescuit:
Taxa pescuit 2020: 100lei/24h

----------------------------------------
Regulament si taxe 2019

ANUNȚ
Incepand de Luni, 13.05.2019, taxa de pescuit in intervalul orar 05-22, va fi 100 lei/4 bete. Un singur bat va fi taxat cu 40 lei (retinere 4 kg crap si caras nelimitat). In baza bonului intreg, se pot retine 8 kg crap si caras nelimitat! Cantitatea ce depaseste limita, poate fi cumparata contra sumei de 13 lei/kg.
Pescarii care au în juvelnic, peste (crap-cteno), sub greutatea de 1 kg, vor fi evacuati de pe balta, nerestituindu-se taxa.[/quote]

Nadirea se poate face doar de pe mal fiind strict interzis accesul pe apa cu barci pneumatice, camere, saltele sau navomodele. Exemplarele mai mici de 1 kg se eliberează pe loc.
Se pot grupa cate 2 pescari pe bon, cantitatea retinuta ramanand aceeasi (8 kg/bon de 100 lei).


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

  • zoom_in
    Pescuit
Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 1 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]