Home Locuri pescuit Balta de crap

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBalta de crap

  • Adaugat de: personcalinmoldo
  • scheduleacum 20 ani
  • comment2 review-uri
  • visibility15742 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Sibiu, jud. Sibiu
La 9 km de Sibiu in comuna Sura Mica. Cand intri in Sura Mica se face un drum la dreapta pe langa cladirea "pack and print". Este un drum destul de anevoios dupa ploaie dar partea buna este ca nu mergi decat aproximativ 1 km pana la balta. Drumul te scoate direct acolo si va garantez o partida de pescuit cu sanse mari de reusita daca lansati betele de pescuit sub salciile care se afla pe partea dreapta a lacului , adica in partea opusa drumului pe care ati venit. Specii de pesti inalniti acolo sunt:crap romanesc, crap oglinda , cosac ,salau (foarte putin) si caras. Nu este permis pescuitul noaptea, doar intre orele 05 si 21 in timpul zilei.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

  • zoom_in
    Pescuit
Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 2 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]