Home Locuri pescuit Baciu ( Rasova)

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBaciu ( Rasova)

  • Adaugat de: personSeba
  • scheduleacum 21 ani
  • comment17 review-uri
  • visibility68694 vizite
  • thumb_up 3 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Rasova, jud. Constanta
Balta se afla la 21 km de iesirea de pe autostrada Fetesti Cernavoda. La sensul giratoriu se face dreapta spre Ion Corvin iar la iesirea din satul Rasova pe stanga se gaseste balta cu canalele adiacente. Specii: Crap, caras, platica, stiuca. Momeli: Mamaliga, rama, porumb, boiless. Administratia baltii: D-nul Olaru Sandu. Alte informatii utile: Super balta !.

Informatii oferite de Petre Mircea


Se afla situata in Rasova judetul Constanta. Se numeste balta Baciu si este o balta buna, amenajata foarte frumos, cu stuf printre cele mai frumoase din tara, este minunat de frumoasa. Se afla langa Dunare pe partea stanga atunci cand vii din Constanta, iar pe dreapta este Dunarea. Reper util: De la Medgidia se ajunge la Cernavoda iar de aici mai sunt circa 15-20km, se face la stanga si se merge direct inainte. Se poate intra cu masina. Bata are Caras, Crap, Salau, biban, platica, babusca. Cel mai bine se prinde carasul, mai putin celelalte specii de pesti pe care le-am specificat. Carasul la aceasta balta este foarte mare(500-900g). Se poate prinde Foarte bine, bine, deloc in functie de zile. Duceti-va la aceasta balta si nu aveti ce regreta are un peisaj super frumos iar dc nu prinde-ti puteti merge la Dunare de aici sunt cca 300m. Are acest avantaj daca nu prindeti puteti merge la Dunare care se afla foarte aproape de balta. Administratorul baltii se numeste Sandu Olaru. Are printre cei mai mari carasi din tara ajungand pana la 1kg.


Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
50lei/12h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 17 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]