Home Locuri pescuit Partide ID:28015

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorValter Maracineanu 1
loc. Giurgiu, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person danielionut93
  • scheduleacum 2 luni
  • visibility6075 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 2 luni

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60

label_outline
Drum de acces
DN6 BucurestI-Alexandria, la un drum de 40 min cu masina din Bucuresti. La un moment dat faceti stanga pe un drum pietruit spre Valter Maracineanu (aveti indicator din DN) si dupa pe partea dreapta se zareste un indicator cu "Balta Pescuit" si mergeti prin camp pe un drum pana cand zariti baltile.

label_outline
Momeli folosite:
Am dat la viermusi, rame, porumb si nada combinata.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe la 05:30 la balta, o zona superba, linistita doar balta si nimic altceva sa iti perturba relaxarea. Doar 4 insi am fost pe balta, avand in vedere ca era o zi de luni. Vremea a fost capricioasa cu ploaie, vant si soare deci toate la un loc.
Am dat la feeder si am prins doar carasei de 2-300g maxim. Dar a contat sa ma simt bine nu capturile in sine.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 2 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]