Home Locuri pescuit Partide ID:5869

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorValea Vlasiei
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person beatrica
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility34 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Sambata 17.06 am incercat din nou. De asta data nu am mai fost singuri pe lac (probabil datorita pozelor postate...?!) Nu am mai prins ca acum doua saptamani. Doar doua stiuculite care efectiv au inghitit lingurita pana in stomac. Nu le-am eliberat pentru ca erau prea ranite (nu am putut sa le extrag ancora fara sa le ranesc desi am cascator). Cand le-am taiat am observat ca nu avea nimic in stomac. Probabil de aia erau asa hamesite. Ambele stiuci prinse de sotia mea ! Are un noroc chior. Am atasat si poza. Taxa pe 2006: 30 pescuitul + 20 barca lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]