Home Locuri pescuit Partide ID:27019

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorValea Vlasiei
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person Gabone1982
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility5027 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul foarte bun pe orice timp, nici-o problema.

label_outline
Momeli folosite:
Am pescuit la porumb dipuit in miere si usturoi, porumb bonduelle si boilies solubil.


label_outline
Comentariu despre partida
Impreuna cu un prieten am hotarat sa facem o partida de 12 ore pe aceasta balta. Timpul foarte bun, excelent chiar pana la ora 13 cand a inceput sa bata vantul. Am pescuit la al 3-lea sau al 4-lea foisor. Balta are foisoare cu bancute de lemn absolut superbe, dar cam atat. Pe toata balta nicio trasatura la lanseta si nicio captura. Nimeni n-a prins nimic. Desi erau pe balta in raza noastra vizuala vreo 6-7 echipe de pescari. Doar niste vecini de langa noi au prins cativa carasi la undita. Balta are potential, este foarte frumoasa, curata si bine amenajata. Din pacate nu te lasa sa plantezi, iar balta fiind foarte lata nu poti arunca pana spre malul celalalt unde banuiesc ca sunt locurile mai productive. O balta pentru iesit cu familia in natura, cu foisoare si bancute de lemn, cosuri de gunoi, WC, iluminat si gratar pus la dispozitie de adiministratie.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]