Home Locuri pescuit Partide ID:1468

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorValea Rosie
loc. Valea Rosie, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person Dr Fish
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility1388 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost pe 20-08-2004 pe aceasta balta mult laudata de la ora 5 la 17,30. Momeli: boiles, rama, viermusi, patratica, bomba. Rezultat: 4 carasi de 400-500g, 3 baboi si un cteno de aproape 1 kg. Cam putin pentru banii astia.
Balta este foarte mica si numarul de locuri redus(circa 15), trebuie sa te duci de cu noaptea sau de seara, ca sa ai o sansa. Lacul e plin de fitofag care sare artistic non-stop, dar nu pune gura. Legenda spune ca exista si crap romanesc, dar nimeni in ziua aia nu i-a vazut solzul. Ca bonus domnii de acolo dupa 12 dau drumul la stavilar si asa se aseaza linistea peste bambine. Basca ca, mai mult ca sigur, pestele este hranit in weekend, noaptea. Acces rutier: destul de bun, prin sat. Taxa pe 2004: 400.000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]