Home Locuri pescuit Partide ID:25726

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorValea Cociovalistea
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person JDERU01
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility64 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100lei/12h

label_outline
Drum de acces
drum impecabil.

label_outline
Momeli folosite:
porumb dipuit si lingurite.


label_outline
Comentariu despre partida
O partida superba as putea spune, salvata de rapitor. Am plecat cu gandul sa prind ultimul crap pe anul asta dar n-am avut sanse. La betele plantate nici o trasatura in cele 10 ore cat am stat.
In schimb de la ora 10 dimineata am inceput sa dau la rapitor cu o lingurita. La 3-5 lansari aveam atac doar ca fiind incepator si cu scule ieftine nu m-am descurcat asa bine. Am ratat 2 stiuci mari sarite de 4 kg pentru ca nu aveam cu ce sa le trag pe mal, nici minciog (eram departe de standul de crap, zeci chiar sute de metri). Una s-a zbatut atat de tare cand am vrut sa o salt pe mal incat firul textil mi-a facut o taietura destul de urata la deget. Una peste alta am ciupit 3 marlite in jur de 2 kg bucata, 2 salai unul putin peste kg altul pe la 800g si un biban mare pe la 400g.

Maine ma duc iar de la 7 la 12 doar cu batul de rapitor.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Stiuca: 6 kg
-Salau: 2 kg
-Biban: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 1 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]