Home Locuri pescuit Partide ID:9464

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorTrotus - Onesti
loc. Onesti, jud. Bacau

  • Adaugat de: person mihai2002
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility865 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
Permis agvps

label_outline
Drum de acces
In caz de plaaie mai abundenta, drumul de acces prin Slobozia se moaie foarte repede iar in zona dintre ogoare exista riscul de a ramane inpotmolit, deci la primul semn de ploaie serioasa ar fi indicat sa stringi si sa pleci.

label_outline
Momeli folosite:
Mreana a mers foarte bine la viermusi iar cleanul la furnica si lacusta dar fara capturi de dimensiuni notabile; rezultat - aprox 3.5 kg de clean si mreana doar cu bat fix de 6 m.


label_outline
Comentariu despre partida
Tot pestele e retras spre apa repede, probabil din cauza lipsei de oxigen din apa prefera locurile unde cade apa.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Alte specii: 3 kg

-Nr. scule folosite: 1 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]