Home Locuri pescuit Partide ID:89

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorSucutard
loc. Sucutard, jud. Cluj

  • Adaugat de: person santak
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility54 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am iesit Sambata 11.05.2002 spre Geaca. Dat fiind faptul ca la orele 7:30 nu mai aveai loc unde sa-ti plasezi betele, ne-am hotarat sa mergem la Sucutard. La 8:15 a fost prima aruncare iar dupa un sfert de ora au inceput sa danseze bambinele. Prima captura a fost un caras frumusel de 700 grame. S-a prins bine pana spre amiaza si dupa orele 17.
Lacul a fost populat acum 3 saptamani cu 2 tone de crap. Fiind proprietate privata se poate folosi barca, fiind permis si pescuitul in timpul noptii.
Taxa:100.000 lei/zi


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]