Home Locuri pescuit Partide ID:89

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorSucutard
loc. Sucutard, jud. Cluj

  • Adaugat de: person santak
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility44 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am iesit Sambata 11.05.2002 spre Geaca. Dat fiind faptul ca la orele 7:30 nu mai aveai loc unde sa-ti plasezi betele, ne-am hotarat sa mergem la Sucutard. La 8:15 a fost prima aruncare iar dupa un sfert de ora au inceput sa danseze bambinele. Prima captura a fost un caras frumusel de 700 grame. S-a prins bine pana spre amiaza si dupa orele 17.
Lacul a fost populat acum 3 saptamani cu 2 tone de crap. Fiind proprietate privata se poate folosi barca, fiind permis si pescuitul in timpul noptii.
Taxa:100.000 lei/zi


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]