Home Locuri pescuit Partide ID:5474

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorSturionul
loc. Cermei, jud. Arad

  • Adaugat de: person Mironas
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility719 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Amenajari locuri de pescuit ioc. Locul de pescuit este pe drumul de acces. De cate ori trece un vehicol trebuie sa iti aduni sculele !!!
Peste este. Ciortani cat cuprinde. Te mai necajeste cate un somn pitic, caras aproape de loc dar este gratis. Daca te lasa necioplitii de administratori, poti sa pescuiesti si in locurile cu capturi serioase. In Romania nu exista coruptie deci nu ma intrebati cum se ajunge la locurile acelea. Daca ploua luati-va gandul. Accesul este imposibil. Va trimit si niste poze. Taxa pe 2006: 30 (neoficial) lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]