Home Locuri pescuit Partide ID:26047

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorStrachina II
loc. Tandarei, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person cristi2302
  • scheduleacum 6 ani
  • visibility497 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 6 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40 ron/12 ore

label_outline
Drum de acces
Pana la balta drumul este asfaltat dar in jurul ei e mai putin accesibil in conditii de ploaie, totusi se poate pescui si pe digul din zona unde se afla pancarda cu harta lacului !Traseu efectuat: Slobozia- Iazu- Scanteia- Strachina (lac).

label_outline
Momeli folosite:
Mamaliga, viermusi, rame ! Am prins caras la rama !


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit intre orele 7:00-14:00, vremea a fost perfecta pentru pescuit, am fost pe malul din partea de est si pe dig in partea a doua a jumatati partidei unde am gasit doi pescari cu aceleasi rezultate ! Am prins 1 kg de caras impartit la patru persoane ! Tot pestele era la mal, se misca tot stuful dar sa puna gura ...nimic !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Nr. scule folosite: 8 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]