Home Locuri pescuit Partide ID:770

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorStrachina 1
loc. Tandarei, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person Urafoc
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility24 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
In balta strachina a scazut foarte mult pestele acum un an din cauza lipsei de oxigen din apa.
Cel mai mare peste pe care l-am prins a fost un crap chinezesc de 3,5 kg .Cel mai bine se pescuieste la crap cand incepe sa se faca porumbul si este inca moale.Rezultate bune sunt si la undita tot la bob de porumb.
Anul acesta am dat la peste doar doua ore si am prins 1kg de caras cat palma.Asta pentru ca am pescuit la undita.Pacat ca este interzis pescuitul pe balta ca pestele se prinde foarte bine. Cand se va deschide balta sper ca va veti duce si voi acolo ca sa prindeti multi pesti.
Fir intins!. Taxa pe 2003: nu este deschisa lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]