Home Locuri pescuit Partide ID:17041

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorSilistea
loc. Silistea, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person carturar
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility42 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
Bun pana la Valea Argovei. Spre Silistea se asfalteaza. De la intrarea pe langa canalul de irigatii si pana la balta pot aparea probleme mari daca ploua tare.

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga, expandate, porumb diferite arome. Rezultate la toate.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de la ora 6 la ora 15. Vremea a fost excelenta, 28 de grade la ora 13 vant usor din dreapta. Iin zona in carea am pescuit (la plopi) nu eram decat eu si colegul meu. Am prins 7 kg de peste dintre care 5 kg platica frumusica si 2 kg caras de Valea Argovei cocosat. Pacat ca acest caras intra destul de rar din cauza platicii care mananca orice. Este o balta foarte mare si salbatica, pestele este deosebit la gust si foarte sanatos. Prefer acest gen de balta decat cele cu renume unde oricine prinde crap la greu si sta cu paznicii in ceafa tot timpul.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 2 kg
-Alte specii: 5 kg

-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]