Home Locuri pescuit Partide ID:11838

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorSilistea
loc. Silistea, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person arpisor
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility26 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
Acces bun, fara probleme. Se poate intra pe ambele parti ale podului ce desparte Milotina de Silistea, locuri de pescuit fiind pe ambele maluri.

label_outline
Momeli folosite:
Am prins peste la toate tipurile de momeala, dar cel mai bine a mers la bomba cu pufulete cu miros de usturoi.


label_outline
Comentariu despre partida
Balta curata, nu agata, dar daca vrei sa prinzi ceva mai mare e musai sa arunci mai la adinc, macar 70-80 m. Rog toti pescarii sa nu lase gunoiul imprastiat, intrucit eu personal am pierdut mult timp sa fac loc pe mal.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 5 kg
-Caras: 7 kg
-Alte specii: 10 kg

-Nr. scule folosite: 8 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]