Home Locuri pescuit Partide ID:14671

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorSaftica Stinga
loc. Balotesti - Saftica, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person rzvnserban
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility827 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
drum acces bun!

label_outline
Momeli folosite:
mix propriu, boilis, pop-up, snow man, porumb diverse arome, mamaliga, rame, viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
Ai voie cu 6 scule si retii 6 Kg de peste. Sub 1 kg se elibereaza crapul. Paznicul insa mi-a explicat foarte clar atunci cand am ajuns la 5.15 Kg (pe cantar propriu digital) ca ori strangi si pleci, ori iti mai tai un bon, asta dupa ce a refuzat sa faca o reducere pentru abonatii unei reviste, asa cum este specificat. Deci stimati abonati Avp, taxa este tot de 60 Ron! Se retine, cat vrea paznicul, si mai ales ce vrea el. Faptul ca prinde o singura persoana pe balta, nu ar trebui sa fie un motiv de mandrie stimati domni patroni, ... prietenii stiu de ce! Rusine!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 1 kg
-Caras: 1 kg
-Alte specii: 4 kg

-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]