Home Locuri pescuit Partide ID:12006

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorSaftica Stinga
loc. Balotesti - Saftica, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person robert73
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility818 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 lei/12 h

label_outline
Drum de acces
Riscant daca ploua.

label_outline
Momeli folosite:
Toate momelile posibile.


label_outline
Comentariu despre partida
O partida foarte slaba in ciuda vremii relativ frumoase. Paznicul te taxeaza de cum parchezi masina, prezinta regulamentul baltii, care nu stiu cui foloseste ca pestele din regulament nu exista in balta. Ar trebui facut un regulament special pentru sabioara balos si rosioara pentru ca asta am prins. In rest, fara cuvinte, maldare de borhot de bere pe mal in dreptul cabanei paznicilor si barca purtind urmele furajarii clare pe ea in vazul tuturor. Rusine domnilor! Ma intreb cind oare va veti satura si vom avea si noi pescarii inapoi baltile de altadata ?


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Alte specii: 1 kg

-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]