Home Locuri pescuit Partide ID:890

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRusciori
loc. Scornicesti, jud. Olt

  • Adaugat de: person mag
  • scheduleacum 20 ani
  • visibility38 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
mag


help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 20 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Taxa este valabila intre orele 6-20 sau 20-6 ,daca se doreste si cazare la casuta pe marginea lacului,se mai adauga 500000lei,dar si alegerea unui loc bun si bine amenajat pt. pescuit. Cantitatea maxima inclusa in taxa este 6Kg si se poate dubla prin cumpararea altui bon de pescuit. Pestele prins este caras 150-400g,ten 0,7-2,5Kg si crap 0,5-2,0Kg.
Frumusetea pescuitului consta in faptul ca majoritatea pestelui este prins la pluta.
Momeala folosita porumbul si nada specifica crapului.
Balta este ciudata deoarece daca azi ai prins intr-un loc peste data urmatoare risti sa nu mai ei nimic . Taxa pe 2003: 200000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]