Home Locuri pescuit Partide ID:26536

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRusciori
loc. Scornicesti, jud. Olt

  • Adaugat de: person Vasvic
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility2971 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 8 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
ok, se intra si se iese indiferent de timp, pe partea cu asfaltul.

label_outline
Momeli folosite:
3 kg griu, porumb inmuiate, strot floarea soarelui, ttx-nada prastie, mamaliga de tarite combinata cu strot pe arc si barilla 47 pe ac.


label_outline
Comentariu despre partida
Desi am ajuns cu noaptea in cap, de la ora 6 nu am vazut nici o trasatura pina la 11, vremea mizerabila, de burnita continua, pe malul celalalt mai era o masina cu distractie la maximum, hore, sirbe si manele, rezultate zero la ei. Abia pe la ora prinzului am prins 2 crapi cam la 2 kg bucata si 5 carasi de 4-500 g. Nota mea pentru aceasta balta e 8.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 4 kg
-Caras: 2 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]