Home Locuri pescuit Partide ID:2435

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRusciori
loc. Scornicesti, jud. Olt

  • Adaugat de: person dan stancu
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility411 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Ieri, 29.05.2005, am fost la Rusciori. Am fost lasati sa momim din barca si sa le plantam. Am momit cu porumb uscat si in ace am avut boabe de la borcan. Nu am vazut o trasatura toata ziua. Linga mine s-a luat un crap rominesc la 5 kg bineinteles tot momit. S-a mai luat unul la 2 kg mai spre coada lacului. O sa pun poza cu baietii care l-au prins. Carasul trage bine de tot la pluta si la greu dar la lansete aveti grija, cum aruncati peste 25 m agata si le rupeti. Eu am facut service pe mal. Balta are potential si merita. FIR INTINS. Taxa pe 2005: 200.000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]