Home Locuri pescuit Partide ID:11018

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRusciori
loc. Scornicesti, jud. Olt

  • Adaugat de: person adi_skoda
  • scheduleacum 16 ani
  • visibility30 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
bun pe o parte a lacului, pana la jumatatea baltii, daca ploua mai greu de intrat.

label_outline
Momeli folosite:
pufulete, patratica, rama, porumb, cocolos inclusiv nada.


label_outline
Comentariu despre partida
O partida dezastru, numai nervi si peste nema ce zic peste nici un tac de la ora 6 pana la ora 13.30 cand am luat catrafusele si am plecat. Deci nu se merita, am vorbit cu un paznic care lua banii, pe care il cunosc, si mi-a zis ca nu s-a mai bagat peste in balta deci ??? Rezultate zero, am inteles motivul pentru care nu au mai bagat peste dar s-a bagat setca ce catre concesionarii baltii inainte de Florii, la anul va seca balta sa faca o verificare la deversor. Fire intinse !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 8 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]