Home Locuri pescuit Partide ID:9586

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorrosu-chiajna
loc. chiajna, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person costin78
  • scheduleacum 16 ani
  • visibility81 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/zi

label_outline
Drum de acces
Venind din Bucuresti la iesire din Rosu urmeaza o padure, se face prima la dreapta dupa padure si se merge 500 de metri pe un drum pietruit si se coboara pe un dig ce desparte cele 2 bazine.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb, patratica.


label_outline
Comentariu despre partida
E prima oara cand vin pe balta {a fost inchisa si populata 4 ani}. La prima partida pe aceasta balta am prins 2 ciortani 1.5kg si 2kg am scapat alti 2 poate ceva mai mari 3-4kg {apa e cam mica la mal din cauza ca balta e inundata din Dambovita, doar e seceta} si caras maricel. Balta e de viitor dar sa scapam de canicula si sigur va manca mai bine.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]