Home Locuri pescuit Partide ID:24592

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorrosu-chiajna
loc. chiajna, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person vladimir91
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility2536 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
Gratuit

label_outline
Drum de acces
Drumul este asfaltat pana la balta, accesul se face din comuna chiajna dreapta inainte de padure.

label_outline
Momeli folosite:
vermusti, pufuleti, porumb, pestisor, lingurita rotativa, glitter.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit intre orele 15-19. Partida a fost o dezamagire, la undita bibanei si rosioare de nu te lasa in pace insa nici unul nu depaseste 70 de g. Am avut parte de cateva trasaturi, mai exact 4, din care 3 au fost timide nereusind sa agat pestele. In jurul orei 17 cumnata stiuca mi-a oferit un drile superb de aproximativ 7 minute terminandu-se cu aducerea la mal a unei stiuci de aprox 2.6 kg.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Stiuca: 2 kg
-Nr. scule folosite: 2 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]