Home Locuri pescuit Partide ID:9556

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRaul Siret
loc. Bacau, jud. Bacau

  • Adaugat de: person AGA
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility1045 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
AGA


help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
Permis AJVPS

label_outline
Drum de acces
E85 in loc. Orbeni, dupa ferma de la iesire din localitate, pe directia Bacau-Bucuresti, la stanga, drum de tara aprox. 2km pana la balta, acceptabil pentru orice masina.

label_outline
Momeli folosite:
Boaba porumb, rama, vermusi, mamaliga.


label_outline
Comentariu despre partida
Sunt incepator si am iesit cu prietenii sa ne satisfacem hobby-ul, dar trebuie sa o spun cu amareala ca nu am reusit. Acolo e patria hotiei si a braconajului pe Siret, dar ce zic eu... poate ca voi stiti mai multe. Locul e impanzit de plase, misuna numai barci cu motoare si binenteles plase de zeci de metri lungime. Pe la ora 20.00 au inceput sa vina mahari de mi-a cazut fata. Probabil veneau sa-si ia ''marfa'', nu dau nume, dar pot sa va spun ca erau personalitati pe care le-am recunoscut si filmat cu mobilul, din administratie, politica etc.. Jeep-uri adevarate si acea sfidare pe care o arunca celor din jur cu atata nonsalanta si nesimtire. Repet, asta se intampla pe raul Siret... si abia acum inteleg de ce nu este controlat de nimeni, intelegand prin asta AJVPS sau jandarmeria. Au pus barcile cu motoare pe apa chiar in locul unde noi am lansat cateva lansete si bineinteles ca le-au invartit putin pe acolo ca sa ne demonstreze inutilitatea hobby-ului sau, mai corect spus, a corectitudinii noastre. Citeam articole gen SOS Siretul... mi-e teama ca ar trebui sa spunem mai degraba SOS natura, bunul simt, dreptatea, cinstea. Stau si ma gandesc daca citeste cineva aceste randuri si ma refer la cei care sunt datori sa-si faca datoria in aceasta privinta, oare ce au de gand?
Si cand ma gandesc ce frumos ar fi fost sa putem povesti ce minunat e sa pescuiesti, sa ne impartasim unii altora impresii, amintiri sau povestiri... pacat! Avem o tara minunata, pacat ca e locuita!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 2 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]