Home Locuri pescuit Partide ID:27606

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRasova - Dunare
loc. Constanta, jud. Constanta

  • Adaugat de: person macuc
  • scheduleacum 7 ani
  • visibility9901 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 7 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 lei/ 12 ore

label_outline
Drum de acces
bun.

label_outline
Momeli folosite:
rĂ¢me, porumb, mamaliga, plastice, mehlemuri.


label_outline
Comentariu despre partida
Rasova (Baciu) este aproape colmatata, 75% din suprafata este acoperita de plauri. Nemaifiind frecventata, nu mai exista decat 2 locuri cat-de-cat bune sa bagi 3 lansete, restul vadurilor trebuie intrat in apa si taiat temeinic stuful. Am prins caras, predomina cel peste 500g dar are si foarte mult maruntis. Am putut scoate un crap 3,8 kg si am scapat un dulap.Taxa in max 15 minute de la prezenta pe balta. Nu conteaza cate scule bagi, nu intreaba cat ai prins. Vantoasele de Dobrogea prezente in rafale puternice in fiecare zi dupa 12.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 4 kg
-Caras: 10 kg


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]