Home Locuri pescuit Partide ID:22916

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRasova - Dunare
loc. Constanta, jud. Constanta

  • Adaugat de: person macuc
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility4883 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12ore

label_outline
Drum de acces
bun.

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga, rame, bonduelle, pufi, viermus.


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost de cateva ori la Rasova, balta de 50 lei/12 ore. A fost perioada premergatoare intrarii la bataie a carasului. Am prins ciortani de la 1.5 kg la 4 kg. Caras (carasoi ~ 1kg) rar, plin de icre, ciortanii absolut toti cu lapti. Toti ciortanii au fost salbateci (sui). Apa crescuta, conditii proaste pe vaduri de scos, multe cocioace, namol, cam o treime din pesti i-am pierdut in dril la mal, agatandu-se de stuful taiat scurt. Foarte mult bradis, daca nu nimeresti vreun shenal inca nu trage, apa rece inca, nu cauta prin bradis. Trage mai bine noaptea. Cel mai bine a mers la patratica. Nu e problema de scule (ma rog, in limita bunului simt), nu se uita cat peste ai prins. Taxa se ia in max. juma de ora dupa ce te-ai instalat. Baltoaca are peste mult si frumos dar este inselatoare; am avut 2 partide in care nu am prins nimic... Un amic a prins si exemplare mari: o crapoaica de 9 kg si una de 6 kg.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 25 kg
-Caras: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]