Home Locuri pescuit Partide ID:22036

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRadu Voda
loc. Radu Voda, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person ionexu
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility3212 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100ron/12h

label_outline
Drum de acces
Drum bun pe orice vreme !!!

label_outline
Momeli folosite:
Porumb conservat, porumb uscat, porumb prefiert cu diverse arome, viermusi...


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit intre orele 6.oo-10.oo, a mancat doar carasul brichetar si numai la viermusi. Paznicii mi-au zis ca au inceput sa-i dea de mancare pestelui, zilnic si de cateva zile nu prea se mai prinde... Asta este valabil pe prima balta si pe cea cu vagonul, baltoaca de la mijloc nefiind furajata, dar datorita dimensiunilor reduse, parca nu-mi vine sa ma opresc acolo, desi pasnicii spun ca are peste din belsug... dar care paznic nu-si lauda balta ? :)
Tinand cont ca eram singurii de pe balta, n-am mai asteptat sa vina sa ne taxeze si am plecat pe-o alta locatie. Daca-i dati de mancare in mal, cu 1 undita de 3m, ac mic cu vierme, intr-o zi puteti lua peste 10-15kg.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 3 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]