Home Locuri pescuit Partide ID:10871

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRadu Voda
loc. Radu Voda, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person Nicky
  • scheduleacum 16 ani
  • visibility40 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
70 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Este vorba despre balta din jud. Clarasi, din loc. Radu Voda, imediad dupa Lupsanu, a treia balta de la sosea in dreapta cum mergi spre Calarasi.

label_outline
Momeli folosite:
Viermusi, rame, pufuleti, patratica, boabe de porumb, in principiu trage la orice.


label_outline
Comentariu despre partida
O partida excelenta, o balta superba cu un patron civilizat. Este pentru prima data cand merg pe o balta si mi se spun conditiile de la inceput. Curatenie exemplara, patronul chiar te roaga sa faci curat dupa ce termini partida. Bravo lui !!! Conditii: 4 lansete sau undite, max. 5 kg de crap si caras nelimitat.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 5 kg
-Caras: 7 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]