Home Locuri pescuit Partide ID:17479

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorPITEASCA 3
loc. Piteasca- Branesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person dani_f1sh
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility1294 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12h

label_outline
Drum de acces
asfalt pana la balta. La iesirea din padurea de la Branesti, stanga, se merge cam 2 km, apoi pe drumul din dreapta 50 m si pe stanga e intrarea pe balta. Se intra ca printr-o curte.

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga, porumb, pufuleti, rama, viermi.


label_outline
Comentariu despre partida
Se plateste la intrarea pe balta. Se pescuieste pe un singur mal 50 lei pentru 4 kg de peste. am dat de la 4.30 pana la 11 si nici o miscare. am schimbat locul si am mai stat o ora si nimic.a mai venit inca un pescar care a platit si mai erau vreo 5 sateni pe malul celalalt care erau scutiti de plata.La undita nu se poate da,trage continuu un meste minuscul pe care rar il agati. Pe la 12 am aplicat injuratutrile de rigoare si am plecat.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 4 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]