Home Locuri pescuit Partide ID:17479

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorPITEASCA 3
loc. Piteasca- Branesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person dani_f1sh
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility3491 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12h

label_outline
Drum de acces
asfalt pana la balta. La iesirea din padurea de la Branesti, stanga, se merge cam 2 km, apoi pe drumul din dreapta 50 m si pe stanga e intrarea pe balta. Se intra ca printr-o curte.

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga, porumb, pufuleti, rama, viermi.


label_outline
Comentariu despre partida
Se plateste la intrarea pe balta. Se pescuieste pe un singur mal 50 lei pentru 4 kg de peste. am dat de la 4.30 pana la 11 si nici o miscare. am schimbat locul si am mai stat o ora si nimic.a mai venit inca un pescar care a platit si mai erau vreo 5 sateni pe malul celalalt care erau scutiti de plata.La undita nu se poate da,trage continuu un meste minuscul pe care rar il agati. Pe la 12 am aplicat injuratutrile de rigoare si am plecat.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 4 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]