Home Locuri pescuit Partide ID:17479

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorPITEASCA 3
loc. Piteasca- Branesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person dani_f1sh
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility909 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12h

label_outline
Drum de acces
asfalt pana la balta. La iesirea din padurea de la Branesti, stanga, se merge cam 2 km, apoi pe drumul din dreapta 50 m si pe stanga e intrarea pe balta. Se intra ca printr-o curte.

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga, porumb, pufuleti, rama, viermi.


label_outline
Comentariu despre partida
Se plateste la intrarea pe balta. Se pescuieste pe un singur mal 50 lei pentru 4 kg de peste. am dat de la 4.30 pana la 11 si nici o miscare. am schimbat locul si am mai stat o ora si nimic.a mai venit inca un pescar care a platit si mai erau vreo 5 sateni pe malul celalalt care erau scutiti de plata.La undita nu se poate da,trage continuu un meste minuscul pe care rar il agati. Pe la 12 am aplicat injuratutrile de rigoare si am plecat.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 4 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]