Home Locuri pescuit Partide ID:11472

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorPITEASCA 3
loc. Piteasca- Branesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person Phase007
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility21 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 lei / 12 ore

label_outline
Drum de acces
La intrarea in Branesti dupa liceul silvic se face stanga si mai este de mers cam un km pana la un pod. Balta este cea din dreapta cand ajungeti la pod.

label_outline
Momeli folosite:
Am incercat cam toate tipurile de momeli clasice dar cel mai bine a mers la rama.


label_outline
Comentariu despre partida
A fost foarte bine pentru ca este o balta linistita si foarte bine ingrijita. Din cate am inteles de la amicul cu care am fost de balta asta se ocupa un tip care a lucrat toata viata in piscicultura si asta se vede de cum ajungi pe malul baltii. Paznicul mi-a spus ca s-a bagat mult peste in ultimii 2-3 ani si ca i-a dat drumul anul asta pentru pescari. Am vazut la suprafata apei la un metru de mal un peste ciudat rau cu un bot lung ca de rata care avea cam 50 de cm lungime. Am intrebat paznicul si mi-a spus ca este un sturion de apa dulce dar ca nu este permisa retinerea lui. Oricum intrebarea mea este daca stie cineva sa-mi spuna la ce momeala se prinde acest peste. Vreau macar sa-l vad mai bine cum arata.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Caras: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 4 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]