Home Locuri pescuit Partide ID:7809

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Oniscani
loc. Oniscani, jud. Bacau

  • Adaugat de: person florin77
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility1400 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Dragii mei compatrioti de arme.....nu se poate asa ceva! nu pot sa cred ca nu exista si o protectie a pescarilor din romania. Ideea e urmatoarea... am fost sambata trecuta, o echipa de 3, fiecare cu 3 popic la fund popic la suprafata, plus cate o varga la blinchereala.
la atatea scule si la o gama foarte variata de pestisori vii in cazul lansetelor cu popic, respectiv tot ce e nou in materie de oscilante rotative, voblere si twistere, sa prinzi doar o marlita de 2oo grame, este strigator la cer!
Si, spre durerea mea, am aflat si motivul... in timp ce noi ne chinuiam de zor, am vazut o femeie la mal care tipa cat o tineau plamanii la 2 pescari cu barca, sa nu mai inainteze ca ii rupe navoadele. Nu m-am putut abtine si am intrebat isterica despre ce e vorba??? Nu se poate sa tii plasele non stop in apa si sa mai lasi si la pescuit cu taxa!!! Iar raspunsul la fel ca si comportamentul ei, a fost cat se poate de sec... "daca nu va convine valea acasa ca e plina lumea de de-al de voi... si sa nu va treaca prin cap sa cereti banii inapoi ca s-a taiat chitanta si nu se poate". Concluziile le puteti trage singuri !!!


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]