Home Locuri pescuit Partide ID:21211

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorOlt
loc. Valcea, jud. Valcea

  • Adaugat de: person sieupeaici
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility1567 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
permis ANPA

label_outline
Drum de acces
Asfalt prin Dragasani. Pe malul cu Poganu (pentru cunoscatori), drum pietruit si se trece cu masina printr-un canal (nerecomandat).

label_outline
Momeli folosite:
rame si cocolas.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit 2-3 ore pe seara, 3 pers, fiecare cu cate o varga. Am luat vreo 7-8 kg de caras, babusca si bibani. Cei care pescuiau cu lansete dupa salau si somn luau bucati frumoase si spuneau ca noaptea este si mai bine. Foarte cald in aceasta perioada si se pescuieste de pe dale cu varga sau de sus din drum cu lansetele. Nu se poate intra cu masina pe drum deoarece este bariera. Nu exista umbra iar dalele incinse fac temeperatura aproape insuportabila. Seara tantari mai ceva ca in Delta. In rest... daca sunteti temerari si doriti un pescuit salbatic in conditii destul de incomode, nu veti regreta. Eu nu mai intru pe net pentru ca inca nu am. Azi am trecut putin pe acasa.
P.S. pentru detalii, 0767 885 152


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 5 kg
-Biban: 1 kg
-Alte specii: 2 kg

-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]