Home Locuri pescuit Partide ID:14890

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorOlt
loc. Valcea, jud. Valcea

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility46 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
permis ANPA

label_outline
Drum de acces
Drumuri in general bune, cred ca sunt practicabile si cand ploua, noi am avut parte de vreme buna.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit porumn cu aroma de scoica, mamaliga cu aroma de anason, pufulete cu aroma de miere, rame negre, rame rosii, bobite de paine, nada din malai cu sprot, alta nada din mamaliga simpla, alta din mamaliga cu arome de vanilie, capsuni, boabe de porumb intregi, si cateva prafuri speciale.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit prin baraje pe langa Slatina, in 3 locatii diferite. Vremea a fost foarte buna (20 grade Celsius, mai mult innorat, dar nu a plouat)
Am pescuit 24 ore. Erau pescari de colo colo dar nu cine stie ce... era loc destul pentru toata lumea. La capitolul capturi am stat foarte prost, nu a tras deloc crapul... am prins cativa carasei cat bricheta. Dupa ce ca erau mici erau si foarte rari. Eu recomand daca merge cineva pe acolo sa nu mearga cu mari asteptari, noi cel putin nu am prins mai nimic. Am auzit pe la localnici ca s-a braconat maxim Oltul, chiar si cand eram noi prin zona erau diversi indivizi cu plase, halauri, setci... Zona este foarte foarte frumoasa si linistita, sunt o gramada de locuri de campare cu cortul pentru cei interesati.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 8 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]