Home Locuri pescuit Partide ID:28029

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorNiculesti
loc. Niculesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person bebe.bebe
  • scheduleacum 1 ani
  • visibility8833 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 1 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 LEI UNDITE,80 LANSETE

label_outline
Drum de acces
Drumul este bun, asfalt pina la balta iar acolo este mai periculos pe dig cind trebuie sa traversezi, daca ai garda joasa si fara scut nu te baga, asta pe uscat, daca ploua e mai nasol.

label_outline
Momeli folosite:
toate pentru undite.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns la 6 dim, si am plecat la ora 14, am prins un ciortan la prima ora de un kg si pina la ora cind am plecat m-a zapacit carasul brichetar si africanul care vine la orice. Paznicii, baieti buni, nu prea stiau ce sa ne zica, ca nu eram decit doua persoane pe balta, si culmea ca a bagat peste cu doua zile in urma. Cam atit despre balta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]