Home Locuri pescuit Partide ID:28000

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorNana
loc. Nana, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person aditu01
  • scheduleacum 11 luni
  • visibility5114 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 luni

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100lei/12h

label_outline
Drum de acces
drumul acceptabil.

label_outline
Momeli folosite:
porumb toate tipurile (uscat, cu arome, bonduelle), plastice, viermusi, pufuleti, inclusiv pe sfarsit am bagat bomba cu pufuleti fiind disperat ca nu am vazut o trasatura.


label_outline
Comentariu despre partida
De la 6.30 dimineata pana la 16 cand nu am mai rezistat psihic bataii de joc.
Vremea excelenta: 30 grade, vant slab, perfect pentru pescuit.
Am pescuit la standul 5 dar standurile sunt la o distanta de maxim 10 metri unul de celalalt. Nu ai posibilitatea sa vorbesti nici in soapta sa nu te auda toata balta. Zero intimitate, balta plina, nefiind nici un loc liber. Am momit zona inainte de inceperea partidei cu racheta si am pescuit din mana, neavand novomodel. Doresc sa mentionez ca pe balta erau cel putin 3 standuri care avea barcuta de plantat (2 cu care am apucat sa vorbesc erau de seara veniti si nu avusesera nici o trasatura).
NU A MERS LA ABSOLUT NIMIC.
Dupa ce la inceput iti tine o prelegere ca nu ai voie crap decat o singura bucata intre 1,5 si 5 kg ca este balta suprapopulata si asa mai departe, dar ca poti lua caras cat vrei (ca oricum nu are, erau cel putin 10 persoane cu undite care nu au scos 1 PESTE), ia banii si nu mai calca pe acolo, probabil de rusine sau de frica.
La plecare opreste masina ca si cand vrea sa o verifice dar binenteles ca nu are de ce ca stie si el ca nu ai ce sa iei acasa si iti spune, cum nu ati prins? , la standul 1 au scapat 2 mari (standul 1 fiind la 40 de metri de mine, la gradul de intimitate stiam si cum ii cheama pe baieti si nu avusesera nici o trasatura).
Este de departe cea mai mare teapa din ultimii ani, probabil si din cauza tupeului fantastic cu care te abordeaza de incepi sa te intrebi cum nu ai auzit de asa balta buna si cu "turme" intregi de crap.
ESTE PENTRU PRIMA DATA CAND POSTEZ PE UN FORUM DE PESCUIT ... dar nu puteam sa nu fac tot ce imi sta in putinta sa nu mai dea si altii banii degeaba pentru o balta cu potential zero, indiferent ce postari pozitive ar exista sunt cu siguranta facute de patron, nimeni care a platit sa pescuiasca aici cu siguranta nu a dat o nota mai mare de 1. Spre ca experienta mea sa va fereasca de locul asta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]