Home Locuri pescuit Partide ID:28051

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorNamoloasa
loc. Namoloasa, jud. Galati

  • Adaugat de: person nanualex
  • scheduleacum 11 luni
  • visibility7057 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 luni

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drumul catre balta este drum de pamant. Este foarte plin de iarba aproape pana la piept.

label_outline
Momeli folosite:
Rame, viermusi, porumb cu usturoi, porumb de conserva. Nada: Am folosit o nada de la benzar cu capsuni si am mai pus si niste boabe de porumb in nada.


label_outline
Comentariu despre partida
Cand am ajuns pe balta am observat ca aceasta era plina de burueni la suprafata. Am vorbit cu proprietarul si ne-a recomandat dumnealui un ochi de apa pe care l-a mai curatat. Ca sa ajungem la acel loc a trebuie sa mergem tot pe drum de pamant prin iarba foarte inalta.
Durata partidei a fost de aproximativ 12 ore.
Am pescuit aruncat, dar erau foarte multe burueni si in acel ochi. Mai inapoi de acel loc era un alt ochi de apa dar am decis sa pescuim pe locul recomandat de acel nene. In total 2 locuri pe balta fara buruiana. Am prins biban soare, 2 carasi mai pe noapte, o platica foarte mica si in rest rosioara mica cam atat. Balta nu mai este ce era inainte, poate am avut ghinion. Am pescuit la momitor cu un singur carlig. A mers la vierme.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Alte specii: 1 kg

-Nr. scule folosite: 4 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:zoom_in
Pescuit

Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]