Home Locuri pescuit Partide ID:14935

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorNamoloasa
loc. Namoloasa, jud. Galati

  • Adaugat de: person nitulescu
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility2643 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
20 RON /24 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul de acces, cam 2 km aproape, e o panarama de drum, plouase doar foarte putin si eram deja impotmoliti, si cu Dacia. Cu masina straina mai bine stati linistiti sau dati la Siret.

label_outline
Momeli folosite:
Am avut de toate rama rosie, rama neagra, porumb, patratica, viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
Am stat toata ziua, normal, pana pe la ora 18 00. Vreme excelenta, cald, batea foarte putin vantul. Sunt foarte multe agatatori pe fund, am pierdut cateva monturi. Pescari erau foarte putini, nu ma mir de ce, doar 3 la numar, toti din Focsani. Gasesti locuri cate vrei. Am avut toata ziua 3 trasaturi, toate la viermusi. Nici un rateu, 3 carasi putini mai mari ca palma, atat. O sa ma mai duc aici cand o sa populeze balta cu peste.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]