Home Locuri pescuit Partide ID:14211

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorNamoloasa
loc. Namoloasa, jud. Galati

  • Adaugat de: person danyisland
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility21 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
20 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
drumul este de tara bunicel dar nu pentru masini straine, pentru Dacii e ok dar nu daca te prinde si ploaia ca nu mai iesi de acolo.

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga patratica, bobita de porumb; captura de crap a fost prinsa la patratica de porumb.


label_outline
Comentariu despre partida
Vremea a fost super frumoasa, vreau sa zic ca in jurul lui 12 nu a mers, slabut 2 kg caras dar seara e super si dimineata.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 6 kg
-Caras: 10 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]