Home Locuri pescuit Partide ID:12956

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorNamoloasa
loc. Namoloasa, jud. Galati

  • Adaugat de: person Petrishor
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility311 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
20 lei/ zi

label_outline
Drum de acces
Drumul este foarte bun, mai putin 1,5 km pana la balta care e drum de pamant si in conditii de ploaie e cam dificil. Balta se afla in localitatea Namoloasa, Jud Galati si nu in Nanesti - Vrancea. Ca itinerar: Focsani spre Braila si din Nanesti se face la stanga. Prima localitate este Namoloasa. Dupa biserica se face pe primul drum la dreapta. Aproximativ 2 km (inclusiv drumul de pamant) si se vede balta.

label_outline
Momeli folosite:
boabe cu aroma de anason, patratica, viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
O pardita reusita, pacat ca a fost cam scurta. Am ajuns pe balta la ora 12.00 si am plecat la ora 18.00. Nu am plecat mai dimineata pentru ca vremea nu parea a fi favorabila. Am luat 2 ciortani 2,8 Kg respectiv 1,6 kg la vierme si am avut 2 rateuri la boaba si la patratica - i-am scapat la stuf. Caras nu prea mult dar frumusel 200-250 buc.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 4 kg
-Caras: 3 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]