Home Locuri pescuit Partide ID:25759

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMOVILITA 1,2 SI 3
loc. MOVILITA, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person bene
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility87 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12ore

label_outline
Drum de acces
ok.

label_outline
Momeli folosite:
porumb uscat, dipuit, ttx.


label_outline
Comentariu despre partida
Zi super de toamna si ca vreme si ca peste. Am dat in Movilita 2 cu 6 lansete si am avut si secundul cu mine care a dat la caras cu 2 undite. La porumb 4 crapi la 3 kg bucata la undita 5 kg caras.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 12 kg
-Caras: 5 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]